A Mohácsi Torna Egylet Nimród Íjász Szakosztálya immárom 6. alkalommal rendezte meg a dunaszekcsői Aréna kemping és étteremben a versenyét. Az előző évi extrém esőversenyünkre minden résztvevő emlékszik és még sokáig emlegetni is fogják. Reméljük az idei versenyünk is emlékezetes maradt mindenki számára eső nélkül is. Az időjárás is kárpótolni igyekezett minket az előző évi fiaskó miatt. Ilyen szép, napsütéses időben öröm volt íjászkodni.

 

A versenyre megérkezett az újonnan vásárolt jurtánk is. Így a nevezőket már abban tudtuk fogadni. A nevezések után volt aki bemelígett a versenyre, míg mások beszélgettek a rég látott íjásztársakkal. A megnyitó után mindjárt el is kezdődött a verseny. A 3D-s céljaink nem változtak a legutolsó versenyünk óta, de a rajzolt célok készítője: Czita Tibor remekelt. Nagyon szép, művészi kivitelezéső állatcélokat rajzolt. Inkább képkeretben lenne a helyük, mint egy íjászverseny céljaként. A távolságok barátságosak, a célok lőhetőek voltak. Ebben az évben nevezhettek első alkalommal (de nem utlsó) fúvócsöves versenyzők. Volt aki íjjal és fúvócsővel is versenyzett egyszerre. A célokat a vártnál kicsit előbb tudtuk végiglőni, így az ebédig ismét tudtunk egy kicsit beszélgetni és örülni a nyárias időnek. Megérte azt a kis időt kivárni, mert az ebéd tette fel a koronát az addigi eltelt napra. Nagyon sokan dícsérték az ebédet és úgy látszik az "íjászok étkének" a babgulyásnak egy jó hosszú időre búcsút mondhatunk. Az eredményhirdetés előtt az íjászok még összemérhették a távlövő tudásukat.

 

Az eredményhirdetés ismét szép sikereket hozott szakosztályunknak.

 

Mini korcsoport:

1. Kövesi Nagy Mihály Jakab

 

Gyerek (fiú) korcsoport:

2. Hadfi Máté

4. Juhász Levente

5. Schnell Marcell

9. Nagy Dominik

 

Gyerek (lány) korcsoport:

1. Hauser Enikő

 

Ifi korcsoport:

2. ifj. Jónak Zoltán

4. ifj. Péter János

 

Felnőtt korcsoport:

1. Czita Tibor

3. Schnell Tamás

4. Szűcs Balázs

5. Hauser György

6. Kovács József

7. Szűcs Gergely

9. Jónak Zoltán

 

Senior korcsoport:

1. Mányoki József

5. Knolmayer János

6. Tóth Tibor

8. Bozsér László

 

Senior vadászreflex:

1. Agócs Béla

 

 

A versenyen a legtöbb pontot Czita Tibor lőtte.

 

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket:

 

"Még egyszer szeretném megköszönni azt a szép napot és versenyt amit nálatok át éltünk és  a szíves látást."

 

"Néztem az eredményeket. Gratulálok a versenyhez. Örülök, hogy szép számmal voltak a jelentkezők. (A fúvócsöveseket mi is fogjuk következő alkalommal hívni.)
 
Gratula mégegyszer"

 

"Szeretnék gratulálni a tegnapi versenyhez. Nagyon szépen megszervezett igazán jó verseny volt, az ebéd pedig pazar. Köszönöm szépen."

 

 

A verseny eredményei ITT nézhetők meg.

 

A versenyen készült képek ITT nézhetők meg.  Webmester