Eredmények letöltése


2010. május 15-én az esős, viharos idő előrejelzések ellenére megtartottuk a versenyünket. Sajnos az időjósok most nem tévedtek. Aki részt vett a 910. évi első győztes augsburgi csata tiszteletére rendezett versenyünkön az megtapasztalhatta, hogy milyen körülmények között vívhatták dicső eleink a második, 955. évi augsburgi csatát. A versenyre az régió legelszántabb íjászai érkeztek, számszerint 42-en. Köszönjük ezen elszánt íjászoknak, hogy a rossz idő ellenére is eljöttek hozzánk összemérni íjásztudásukat a miénkkel. Az íjászok a célok leküzdése mellett külön harcot vívtak a természeti elemekkel. A 20 célból kialakított versenypálya jó idő esetén egy nagyon kellemes örömíjászverseny megtartását tette volna lehetővé. Szakosztályunk bebizonyította, hogy zuhogó esőben is tud jó versenyt rendezni.

 

A kibővült 3 D-s állatparkunk mellett ügyességi célok és a lassan országos hírű rajzolónk: Czita Tibor állatokat ábrázoló céljai várták a versenyzőket. A rajzolt célok vízhatlanná tétele jól sikerült. A verseny alatt végig esett az eső. A nagy küzdelemben külön kihívást jelentett a pontok beírása, ill. beírólap értékelhető állapotban történő megőrzése a verseny végéig. A verseny végeztével mindenki nagy örömére nem a zuhogó esőben az árokszélen ülve, hanem az Aréna camping éttermében, asztalnál  ülve és pincérek álltal felszolgálva fogyaszthatták el a versenyzőink a Csobanacot. Mivel ebben az évben ünnepli szakosztályunk az 5. születésnapját, ezért 3 db. tortával kedveskedtünk a résztvevőknek, mindenki legnagyobb örömére.

 

Az eredményhirdetés is hozott meglepetéseket. Minden versenyző oklevelet és emléklapot is kapott! Természetesen a dobogósok a Nimród-érmeket is átvehették. A felnőtt és a senior korcsoport dobogósai tárgyajándékokat is vihettek haza. A női versenyzők Sárvári József fazekasmester feketekerámiáit, míg a férfiak a bólyi Roth Pincészet, a villányi Feuerbach Pincészet borait, a legtávolabbról érkezett versenyző és a legnagyobb létszámú csapat pedig a szajki Hárs Pincészet Kft. borait vehették át.

 

Szakosztályunk tagjai az alábbi szép eredményeket érték el:

 

Fiú mini korcsoportban:

1. Hadfi Máté

2. Kövessi-Nagy Mihály Jakab

3. Juhász Levente

 

Leány gyerek korcsoportban:

1. Hauser Enikő

 

Fiú gyerek korcsoportban:

2. Takács Máté

3. Schnell Marcell

 

Fiú ifi korcsoportban:

1. Péter János

 

Fenőtt férfi korcsoportban:

1. Szűcs Balázs

2. Czita Tibor

 

Férfi senoior korcsoportban:

1. Mányoki József

2. Knolmayer János

 

Vadászreflex férfi senior korcsoportban:

2. Agócs Béla

 

A legtöbb pontot Szűcs Balázs lőtte.

 

A teljes eredménylista letölthető a Tudástár / Eredmények oldalról!

 

Az eső miatt kevesen készítettek fényképeket. A versenyen készült képek a beérkezéseket követően a galkériában megtekinthetők.

 

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket:

 

"A versenyhez annyit fűznék hozzá, hogy sztem jó volt, én jól éreztem magam - szerintem a csapat többi tagja is. A célok is kellemes távolságban voltak, a pálya sem volt unalmas. Nagyon tetszett, hogy a kis létszámra való tekintettel mindenki kapott oklevelet :) A torta (és az ebéd is) nagyon finom volt. Röviden összefoglalva, a szakadó eső ellenére sem bántam meg, hogy elmentem :)"                                                                                                                                    -SD-

 

Az Alisca-s csapat véléleménye

 

 

 Webmester